תודה למפעל הפיס נרתם למאמץ המלחמתי בגבעת שמואל

שיתוף פעולה בין מפעל הפיס לעיריית גבעת שמואל, הניב תרומה של מפעל הפיס לעירייה – שמטרתה רכישת ציוד למערך הכוננות העירוני וחיזוק החוסן העירוני.

heart תרומת מפעל הפיס אפשרה לכיתת הכוננות העירוני ולמתנדבי המשמר האזרחי, לבצע את משימותיהם טוב יותר, תוך שהם מצוידים באפודים זוהרים, ציוד עזרה ראשונה, מגפונים, מכשירי קשר, פנסים  ועוד.

heart בנוסף, מאז פרוץ המלחמה עיריית גבעת שמואל נערכה בהתאם ויזמה פעילויות הפוגה רבות לילדים ולכל המשפחה, שמטרתן חיזוק החוסן הקהילתי.

heart בין הפעילויות שנעשו: מרכז איסוף תרומות עירוני, חמ"ל ותיקים השומר על קשר יום-יומי עם ותיקות וותיקי העיר, הפעלת קו סיוע נפשי לתושבים, ערכות משחק ויצירה לילדים, רכישה וחלוקת שעונים חכמים לתושבים כבדי שמיעה, אירוח תושבים מפונים מהדרום ומהצפון, תמיכה בבני משפחות המגויסים ועוד.

heart בשם כל תושבות ותושבי העיר, אנו מבקשים להודות למפעל הפיס, על תרומתם החשובה למערך הביטחון העירוני ולחיזוק הקהילה המקומית בתקופה מורכבת ורגישה זו. עיריית גבעת שמואל תמשיך לפעול למען כלל תושביה ולמען התושבים המתארחים בעירנו, כי עם ישראל חי!

מערך הכוננות העירוני 2