האוסקר הסביבתי של הרשויות

האוסקר הסביבתי של הרשויות הוענק בפעם ה-13 לעיר גבעת שמואל, שהוכיחה שוב השנה, שהיא גם יפת מראה וגם מצטיינת באיכות השירות לתושב

בטקס שהתקיים בבית המועצה לישראל יפה בתל אביב, הוענקו תעודות הזכייה השנתיות לרשויות מקומיות ברחבי הארץ, על ידי המועצה לישראל יפה, ונציגי משרד הפנים והמרכז לשלטון מקומי.

גבעת שמואל נחשבת כיום לאחת הערים המובילות והמשגשגות בישראל בכל תחום וגם השנה היא הוכיחה שוב בפעם ה-13 ברציפות, שהיא גם יפת מראה וגם מצטיינת בשירות לתושב ובאיכות הסביבה.

בין הפרמטרים שנבדקו על ידי חברי הוועדה בעיר גבעת שמואל:
מצב הניקיון בעיר, טיפוח שטחים ומתקנים ציבוריים, תשתיות השירות לציבור ונגישות למוסדות הרשות, הקמה של פארקים וגינות ציבוריות חדשות ושיפוץ גינות קיימות, איכות השירות לתושב, שקיפות ודיווח על ידי הרשות, עידוד שימוש בתחבורה ציבורית, מעורבות חברתית ותרומה לקהילה, ובכל אלה רשמה העיר גבעת שמואל הצלחות והשיגים רבים לאורך השנה האחרונה.

להישג המרשים הזה שותפים גם אתם תושבים יקרים, הפועלים אתנו כל העת בשיתוף פעולה על מנת לשמור על חזות העיר נקייה ומטופחת. זה המקום גם להודות למנהל אגף שפ"ע נועם ארוילי ולכל צוות העובדים המסורים של האגף, על עבודתם המקצועית לאורך כל השנה ועל תרומתם לזכייה זו.

האוסקר הסביבתי של הרשויות 2

האוסקר הסביבתי של הרשויות 1