גבעת שמואל - עיר איתנה עם דוחות כספיים וניהול כספי ציבור תקינים

המהווה מודל להתנהלות עירונית נכונה״ כך אמר הממונה על מחוז מרכז במשרד הפנים, יונתן בר סימן טוב, במהלך ביקורו בגבעת שמואל

יונתן בר סימן-טוב, ממונה מחוז מרכז במשרד הפנים והגב' עידית סודרי, מנהלת תחום רשויות מקומיות במשרד הפנים, ביקרו היום בעיר ונפגשו עם ראש העיר יוסי ברודני, עם סגניו בני סומך, משה מרר ויעקב ויליאן ועם הסגל הבכיר של העירייה.

בר סימן טוב, קיבל מראש העיר סקירה מקצועית על פעילותה הענפה והתפתחותה של העיר בשנים האחרונות בהן מיצוב העיר בצמרת הערים המובילות בחינוך עם אחוזי זכאות לבגרות וגיוס לצה"ל מהגבוהים בישראל, ועדת תכנון עצמאית שפועלת לפיתוח תשתיות והתחדשות עירונית ברחבי העיר, נתונים ודוחות כספיים תקינים, ניהול מנהלי תקין ללא גירעונות וללא ליקוים ועוד.

הממונה על המחוז בר סימן טוב, התרשם והביע שביעות רצון יתרה מהתנהלותה הכלכלית ומאיכות החיים ואמת השרות הגבוהה שמעניקה העירייה לתושבים: "לא בכדי הוכרזה גבעת שמואל על ידי משרד הפנים  כעיר איתנה. הדוחות הכספיים וניהול כספי הציבור של העירייה באופן תקין וללא ליקויים, מהווים מודל להתנהלות עירונית נכונה"

כזכור, לפני כשנתיים משרד הפנים הכריז על גבעת שמואל "עיר איתנה", כאות והוקרה על יכולתה של העירייה להתנהלות כלכלית נכונה ולניהול כספי ציבור ומנהל תקינים ואחראיים וללא גירעונות. בנוסף, העירייה נמצאת באיזון תקציבי מזה עשור וזוכה דרך קבע בהכרה ובפרסים ממשרד הפנים לניהול כספי תקין וניהול תקציב מקצועי ואחראי.

ביקור הממונה על מחוז מרכז במשרד הפנים 1

ביקור הממונה על מחוז מרכז במשרד הפנים 2