גבעת שמואל לא עוצרת וממשיכה להתפתח בשבילכם תושבים יקרים!

והפעם ‏‎בהתרגשות רבה חנכנו  את הפארק הצפוני החדש!

והפעם ‏‎בהתרגשות רבה חנכנו  את הפארק הצפוני החדש, בו תוכלו ליהנות מבריכת מים אקולוגית עם דגי זהב, נחל מים זורם, מזרקת מים מרהיבה, מתקני משחקים חדישים, מסלול בימבות לקטנטנים, גינת פרפרים, מתקני כושר, אמפי קטן, פינות ישיבה מוצלות, עצים וצמחיה מגוונת.

הטקס התקיים במעמד ראש העיר יוסי ברודני, סגניו בני סומך ויעקב ויליאן, חבר המועצה עדי גרוס, מנכ"ל העירייה גבי חדד, מהנדסת העיר רחלי ברגר, מנהל אגף שפ"ע נועם ארוילי ועובדי העירייה.
הפארק תוכנן כטבע בלב עיר על ידי משרד האדריכלים ברמן ברוט והוא נמצא בסמוך לרחובות הזיתים, ירושלים והגפן. הפארק רושת במצלמות חדישות המחוברות למוקד העירוני לשמירה על השקט והסדר הציבורי. שעות הפעילות בין השעות: 23:00-7:30

הפארק כמו גם פרויקטים נוספים שהעירייה מקדמת בימים אלה, הינו חלק מתכנית הפיתוח העירוני, במסגרתה אנו ממשיכים לפתח את המרחב הציבורי ולהשקיע בהקמתם ובשדרוגם של הגנים הציבוריים, במטרה לשפר את איכות חייכם התושבים ולעודד פעילות פנאי ברחבי העיר תוך מתן מענה מיטבי לכל צרכיכם.

פארק צפוני 1

פארק צפוני 2