לרגל יום המתנדב הבינלאומי עיריית גבעת שמואל אומרת תודה רבה!

תודה לכל המתנדבים בתכניות השונות, שמשקיעים מעצמם, מזמנם ומרצם למען הקהילה בגבעת שמואל.

יום המתנדב

יום המתנדב1

בגבעת שמואל ההתנדבות היא דרך חיים של אנשים נפלאים ומיוחדים, הפועלים למען הקהילה ולמען התושבים במהלך השנה כולה. אתם תושבנו היקרים, אלו שיוצרים את ההון החברתי האיכותי שלנו ואלו ההופכים את החברה והקהילה ואת עירנו גבעת שמואל לערכית ואכפתית יותר.

גם השנה, כבכל שנה, התגלתה באופן נרחב וברור הערבות ההדדית שלכם למען תושבי העיר כולם - אלה הנמצאים בקבוצות סיכון, המבודדים, בני הגיל השלישי, ניצולי שואה וכל תושב אחר הזקוק לעזרה .
אנו מבקשים להודות לכל אחת ואחד מכם, על השעות הרבות וההשקעה הגדולה שלכם באהבה ובמסירות עבור תושבי העיר, למחלקת ההתנדבות העירונית בראשותה של ורד פרץ, לעובדי האגף לשירותים חברתיים ולכל אגפי ומחלקות העירייה השונים. בזכותכם קהילת גבעת שמואל היא משפחה אחת גדולה, חזקה, מעורבת ואכפתית. ברוח זו, נמשיך לפעול למענכם ולהצעיד את עירנו כעיר מובילה, איכותית ומשגשגת.