בשורה לתושבים:

במסגרת ישיבת המליאה שהתקיימה הערב, ראש העיר - ואיתו חברי הקואליציה, החליטו כי גם השנה תעריפי הארנונה בגבעת שמואל לא יעלו!

זו השנה החמישית ברציפות שהארנונה בגבעת שמואל לא עולה

המשמעות: הפתחה מצטברת של כ- 6% בתעריף הארנונה

החלטה זו התקבלה ברוב קולות, ע"י חברי הקואליציה במסגרת ישיבת המליאה שהתקיימה הערב (יום ד) לקראת אישור צו הארנונה לשנת 2023.

בהתאם למנגנון תעריפי הארנונה המתעדכן מדי שנה והמכונה "הטייס האוטומטי", החליט משרד הפנים שעל הרשויות המקומיות לייקר את הארנונה בשנת 2023 ב-1.37% וזאת על מנת לאזן את קופת העיר מול ההתייקרויות השונות.

בעיריית גבעת שמואל,  ראש העיר יוסי ברודני וחברי הקואליציה החליטו, להמשיך לפעול לרווחתם של תושבי העיר וגם השנה לא להעלות את תעריף הארנונה לשנת 2023.

ראש עיריית גבעת שמואל יוסי ברודני: "גם השנה, כמו גם בשנים האחרונות, החלטנו להקל על תושבי העיר ולא לייקר את הארנונה כפי הנדרש על ידי משרד הפנים. החלטה זו, מצטרפת לשורה ארוכה של יוזמות והחלטות שקיבלנו כעירייה בחודשים האחרונים, על מנת להקל על התושבים גם בתקופה מורכבת זו. מצבה הכלכלי המאוזן והיציב של עיריית גבעת שמואל כעיר איתנה, מאפשר לנו להמשיך להעניק לתושבים את שגרת השירותים ואיכות החיים הטובה ביותר, גם בלא שנייקר את הארנונה".