בגבעת שמואל לא משאירים אף תלמיד או תלמידה מאחור!

32 מורות, מורי וגננות החינוך המיוחד בגבעת שמואל, הצטרפו היום  לתוכנית "ארגז כלים דיגיטלי לכל מורה לחינוך מיוחד" של קרן אתנה וקיבלו מחשבי iPad  - כולל תוכנות ואפליקציות מיוחדות לתלמידים בעלי צרכים מיוחדים ומוגבלויות שונות.

טקס השקת התכנית, התקיים באולם האודיטוריום של תיכון גבעת שמואל בהשתתפות ראש העיר יוסי ברודני, יו"ר סניף הסתדרות המורים מיכאל פינטו, נציגת קרן "אתנה" דפנה תמיר, מנהל אגף החינוך בעיריית גבעת שמואל מוטי סגל, מנהלת מחלקת חינוך מיוחד בעירייה הגר הוט-גלר, מורות, מורים וגננות החינוך המיוחד בגבעת שמואל.

התכנית מיועדת להעצים את מורי, מורות וגננות החינוך המיוחד בגבעת שמואל ולאפשר להם לתקשר טוב יותר עם תלמידיהם. בנוסף, התכנית מקנה גישה למגוון רחב של חומרי לימוד, ומשנה באופן משמעותי את חייהם של התלמידים בחינוך המיוחד. המורות והמורים יכולים להכין בעזרת ה-iPad תכניות לימודים מיוחדות לתלמידיהם, כאשר התלמידים יכולים להמשיך את חוויית הלמידה בביתם לאחר שעות הלימודים בבית הספר.

ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני: "בגבעת שמואל לא משאירים אף תלמיד או תלמידה מאחור. אנו רואים כל תלמיד ותלמידה בעיר – כולל תלמידי החינוך המיוחד, עוקבים אחר ההישגים האישיים שלהם ומספקים להם תכניות אישיות לקידומם. פתחנו השנה בי"ס חדש לחינוך מיוחד "תלם", ואיתו גם כיתות רבות של חינוך מיוחד, בתוך בתי הספר הרגילים שלנו. בהזדמנות זו, אבקש להודות לכל שותפינו שסייעו לקדם פרוייקט חשוב זה. כך יוצרים מערכת חינוך טובה יותר ושוויונית יותר וברוח זו נמשיך לקדם את כל תלמידי העיר כולם"

288951292_5420268641345820_8806640611551957991_