מציינים את היום הבינלאומי למניעת התעללות והזנחה בקשישים

השבוע צוין ברחבי העולם היום הבינ"ל למניעת התעללות בזקנים והזנחתם

עובדי עיריית גבעת שמואל ציינו את היום הזה בהתכנסות של העובדים באולם המליאה להגברת המודעות וההסברה לתופעת האלימות המתקיימת בקשישים ברחבי העולם. עובדי העירייה, ענדו סרט סגול על דש החולצה, כחלק מההזדהות שלהם למניעה ולמיגור התופעה.

"אנחנו בגבעת שמואל, לא זקוקים ליום מיוחד בשנה, כדי להזכיר לנו עד כמה חשוב לשמור, לכבד ולטפח את האוכלוסייה המבוגרת בעיר" אמר ראש העיר גבעת שמואל, יוסי ברודני והוסיף: "אנו בגבעת שמואל, פועלים כל העת על מנת לשמור לשמור ולשפר את יכולתם התפקודית של בני הגיל השלישי בעיר ולעשות ככל הניתן על מנת לחזקם במישור האישי, המשפחתי והקהילתי. במהלך השנה האחרונה, הקמנו שתי יחידות ייעודיות למתן טיפול ומענה עבור בני הגיל השלישי בעיר ובני משפחותיהם: אחת, היחידה לטיפול בבני משפחה של אזרחים ותיקים והשנייה היחידה למניעת התעללות והזנחה בקשישים. זאת בנוסף, למגוון הגדול והרחב של פעילויות יוזמות ושירותים, שאנו מעניקים להם באופן שוטף ורציף במהלך השנה. אנו בעיריית גבעת שמואל, נמשיך להיות כאן בשבילם - להקשיב, לתמוך ולסייע בכל דבר ועניין. ברוח זאת נמשיך יחד לדאוג לרווחתם ולביטחונם האישי בעיר ובקהילה!"

צילום של קבוצת עובדי העירייה עוטים מסכות על פניהם.