גבעת שמואל מצדיעה ואומרת תודה לכל צוותי החינוך וההוראה בעיר!

"יום המורה" הוא חג ישראלי המצוין ברחבי הארץ, כיום הוקרה והערכה למורות, למורים, לגננות ולכל צוותי החינוך וההוראה, על עבודתם המסורה והשקעתם בחינוך דור העתיד במהלך השנה כולה.

במסגרת אירועי "יום המורה"  בגבעת שמואל,  ראש העיר יוסי ברודני סייר בגנים ובבתי הספר בעיר יחד עם מנהל אגף החינוך מוטי סגל, מנהלת מחלקת גני הילדים זויה טראוב, מנהלת החינוך המיוחד הגר הוט-טלר ומנהלת משאבי חינוך לימור אונגר, כדי להודות מקרוב לכל אנשיי החינוך ביום חגם זה ולהעניק להם שי כאות הוקרה והערכה. ראש העיר וצוותו פגשו גם בילדי הגנים הנרגשים, שהתכוננו בקטעי שירה וריקוד מרגשים לקראת המפגש החגיגי, ויחד איתם שרו ורקדו משירי חג החנוכה הקרב ובא.

בגבעת שמואל מדובר במסורת שראש העיר מקפיד לקיימה מידי שנה בעיר כיום חג והפנינג, במטרה לבטא את ההערכה הרבה שרוחשים הנהלת העירייה והתושבים למנהלי בתי הספר, למורים, למורות ולגננות בעיר, מתוך הבנה כי הם המפתח להצלחה של ילדנו ושל מערכת החינוך המצוינת של עירנו.

בנוסף, לקראת "יום המורה" העלתה העירייה קמפיין "תודה" על שלטי החוצות והמכוונים ברחבי העיר עם תמונותיהם של ילדי מערכת החינוך בעיר בו הם מודים לגננות ולצוותי ההוראה והחינוך של בתי הספר והגנים שלהם עם הכיתוב: "לצוותי החינוך וההוראה בגבעת שמואל "תודה!" מעיריית גבעת שמואל ומתלמידי ותלמידות מערכת החינוך בעיר"

ראש עיריית גבעת שמואל יוסי ברודני: "זה הזמן להוקיר תודה לכל הנהגות ההורים ולכל צוות החינוך וההוראה בבתי הספר והגנים בעיר. לא בכדי מערכת החינוך העירונית שלנו ניצבת בצמרת הערים המובילות בישראל וזה הרבה בזכותכם המנהלים, המורים, המורות, הגננות, הסייעות, הנהגות ההורים וכמובן הילדים היקרים והמוכשרים שלנו".