אומרים תודה לארגונים ולמתנדבים

בדרך חזרה לשיגרה, סוגרים את  המוקד ההומניטרי 1221 שנפתח בעקבות משבר הקורונה, ואומרים תודה לארגונים ולמתנדבים

בתום חודשיים של פעילות הומניטרית אינטנסיבית בעיר גבעת שמואל, נפגשו עובדי האגף לשרותים חברתיים בעיריית גבעת שמואל עם נציגי ראשי הארגונים - עזר מציון, איחוד והצלה ועמותת לב אחד, למפגש הוקרה ותודה על פעילותם המבורכת למען הקהילה במסגרת מוקד 1221, שהוקם במיוחד בעקבות הקורנה. בתום המפגש חולקו תעודות הערכה מטעם העירייה לנציגי ראשי ארגונים.

כזכור, בשל המצב המיוחד אליו נקלעו תושבים רבים בעקבות פרוץ מגיפת הקורונה בעולם ובישראל, החליטו בעיריית גבעת שמואל על פתיחת מוקד הומניטרי 1221 לצורך מתן סיוע הומניטרי לתושבי העיר גבעת שמואל. בשיתוף פעולה יוצא דופן, המוקד ההומניטרי, הפנה למוקד העירוני של עיריית גבעת שמואל (108), הפניות שונות שהתקבלו אצלו, ואף ניתב אותן בין המתנדבים הרבים אשר נרתמו למאמץ הלאומי והתייצבו למשימות השונות כגון: שינוע תרופות לאוכלוסיית הקשישים בעיר, חלוקת מזון ועוד.

עם התחלתה של חזרה לשיגרה, נפגשו  עובדי האגף לשירותים חברתיים של עיריית גבעת שמואל עם נציגי ראשי הארגונים ההתנדבותיים בעיר, למפגש סיכום, בה הוחלט על הידוק הקשר החשוב בין העירייה לארגוני המתנדבים בעיר.

מנהלת אגף לשרותים חברתיים, אתי סומך, הודתה למתנדבים הרבים בשם העירייה  ואמרה "אני מודה לכל האירגונים שלקחו חלק ביוזמה מבורכת זו. אתם מהווים מכפלת כח אדירה לחיזוק חוזקה וחוסנם של תושבי העיר בעת הזו, המושתת על הערבות ההדית והנתינה"

במפגש השתתפו:  אתי סומך  מנהלת האגף לשרותים חברתיים בעיריית גבעת שמואל, ורד פרץ מנהלת היחידה להתנדבות עירונית,  טלי פז  מנהלת המוקד העירוני 108 גבעת שמואל,  שירלי אחיטוב  מנהלת מתנ"ס גבעת שמואל, גדעון קדרי - מנהל המוקד ההומניטרי 1221 בגבעת שמואל,  תמר קהילה - מנהלת עזר מציון גבעת שמואל, נריה כהן - מנהל לב אחד גבעת שמואל, אשר-צבי שווד - ראש סניף איחוד הצלה גבעת שמואל.

תמונה של נשים וגברים מצוותי החירום במעמד קבלת תעודות הוקרה