חלוקת מחשבים ניידים לילדי העיר

המחשבים חולקו במסגרת פרויקט ״מחשב לכל ילד״, אותו מפעיל זו השנה השישית האגף לשירותים חברתיים בעירייה עבור תלמידי העיר שאין יד משפחתם משגת לרכשם. ראש העיר יוסי ברודני: "מערכת חינוך טובה ושוויונית יותר בונים במעשים ולא בסיסמאות"

אם יש משהו ששנה וחצי של קורונה לימדה אותנו זה, שהמחשב הנייד הוא אולי הכלי החשוב ביותר כיום עבור תלמידים. המחשב הנייד מאפשר להם ללמוד בצורה מקוונת ולרכוש מיומנויות שימוש במחשב והתחברות למאגרי מידע.

השבוע, ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני ומנהלת האגף לשירותים חברתיים הגב' אתי סומך, חילקו 17 מחשבים ניידים לילדים משפחות שאין יד משפחתם משגת לרכשם. בנוסף למחשב קיבלו התלמידים קורס מחשבים, ואינטרנט ללא עלות. אלה יסייעו לתלמידים בפיתוח חשיבה יוצרת, יתרמו להתפתחותם  ולהעלאת דימוים העצמי, וישמשו מנוף לצמצום הפער החברתי.
המחשבים חולקו במסגרת פרויקט ״מחשב לכל ילד״ אותו מפעיל בעיר זו השנה השישית, האגף לשירותים חברתיים בעיריית גבעת שמואל, כמנוף לצמצום פערים חברתיים ודיגיטליים.

ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני: "אני רואה בחשיבות עליונה פרויקטים מסוג זה, באמצעותם מגיעים לכל תלמיד ומסייעים לכל אחד ע״פ צרכיו האישיים, כך יוצרים מערכת חינוך טובה ושוויונית יותר. במעשים ולא בסיסמאות. גבעת שמואל הינה עיר לחינוך ולמצוינות ומדורגת מזה שנים רבות ברציפות, בצמרת הערים המובילות בישראל - בחינוך, במצוינות, ובציונות עם אחוז שיא בזכאות לבגרות וגיוס לצה״ל. הסיבה להצלחה זו נובעת בין היתר מכך, שאנחנו לא משאירים אף אחד מאחור, רואים כל תלמיד ותלמידה בעיר, עוקבים אחר ההישגים האישיים שלהם ומספקים להם תכנית אישית לקידומם."

e