גבעת שמואל מדורגת שוב בצמרת הערים המובילות בישראל בתחום החינוך עם 98.4% זכאות לבגרות לעומת 73% בארצי

44.3% שיעור הניגשים הגבוה בישראל לבגרות 5 יח"ל במתמטיקה לעומת 15.5% בארצי • מקום 2 בישראל בזכאות לבגרות מצטיינת 43.6%  • 0% נשירה מהלימודים

כך עולה מנתוני "התמונה החינוכית" של משרד החינוך, שהתפרסמו היום לשנת הלימודים תש"פ (2019-2020). התמונה החינוכית של משרד החינוך בעשור האחרון, ההישגים הלימודיים והחינוכיים של תלמידנו מידי שנה והפדגוגיה הייחודית ופורצת הדרך שאנו מובילים בעיר, הם הגושפנקה הרשמית לכך שמדובר במערכת החינוך הטובה והמובילה בישראל!

גם בשיעור הניגשים לבחינת 5 יח"ל בגרות באנגלית רושמת גבעת שמואל הישג מרשים של 83.7% לעומת 41.3% בארצי וכך גם בבגרות הסמכה טכנולוגית מצטיינת עם שיעור של 50.7% לעומת הנתון הארצי העומד על 9.5.5% בלבד. קטגוריה זו מלמדת על רמת האיכות הגבוהה מקרב המסיימים, שמשמעותה היא שתלמידים אלו יכבשו את מקצועות העתיד: מחשבים, הנדסת תוכנה וביוטכנולוגיה. אלו הנערים שישפיעו דרמטית על התל"ג במדינת ישראל.

ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני: "הישגים אלו הם תוצר של השקעה ופיתוח תכניות לימוד ייחודיות ופורצות דרך, המעצימה את תלמידי העיר ומאפשרת להם להצטיין במגוון רחב של תחומים. אנו רואים כל תלמיד ותלמידה בעיר, עוקבים אחר ההישגים האישיים שלהם ומספקים להם תכניות אישיות לקידומם, תוך מדיניות של אפס אחוזי הנשרה ומתן מענה ראוי והולם להצלחתם  ולמימושם העצמי. במסגרת מדיניות זו אנו שמים דגש ייחודי על אוכלוסיות של עולים חדשים, נוער בסיכון, חינוך מיוחד, מצטיינים ומחוננים ומכאן גם הצלחתנו"

בשם ראש העיר ובשם עובדי ונבחריי העירייה, אנו מודים למנהלת אגף החינוך אתי דהן ולצוות האגף, למנהלי בתי הספר, לצוותי הניהול, לגננות, למורים, לסייעות, למלווים בהסעות ולעובדים, על מסירותם, נחישותם ותרומתם למען הצלחתה של מערכת החינוך בעירנו גבעת שמואל כעיר מרכז לחינוך ולמצוינות"