גבעת שמואל אומרת תודה מכל הלב!

בשם עיריית גבעת שמואל ובשם התושבים כולם, אנו אומרים היום תודה לקציניי וחיילי נפת גנים בפיקוד העורף, שלקחו חלק במערך ההתנדבות העירוני במהלך החודשים האחרונים מאז פרוץ הקורונה, לחיזוק חוסנם של תושבי גבעת שמואל.

במהלך תקופה זו, פעלו נציגי פקע"ר - יחד עם מתנדבים רבים, במגוון רחב של יוזמות למען הקהילה - החל מחלוקת מזון לקשישים ועד לחיבוק המשפחות השכולות וניצולי השואה ביום הזיכרון לשואה ולגבורה ולחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה, שהתקיימו בעיר.

תודה מיוחדת לקציני נפת גנים של מרחב דן - אל"מ במיל חזי זכריה, סא״ל במיל יהונתן רז, סא"ל במיל רוני ברהום, סגן אלסרן נועה זמיר וסרן במיל עוזי שוחט. יחד בערבות ההדדית זו, ננצח את הקורונה!

תמונה של אנשי העירייה ואנשי פיקוד העורף עוטים מסכות