עובדי עיריית גבעת שמואל, יחד עם תושבים רבים במערך ההתנדבות העירוני וחיילי פיקוד העורף.

ממשיכים לפעול למענכם ובשבילכם גם בימים קשים ומאתגרים אלו.

גבעת שמואל היא משפחה וקהילה אחת גדולה וזו שעתה היפה של הסולידריות והערבות ההדדית. נמשיך לפעול למענכם ובשבילכם עיריית גבעת שמואל.

דף עם תמונות של עובדי עירייה, חיילים ומתנדבים עוטים מסכות מיגון נגד קורונה

טקסט נגיש:

גבעת שמואל בצל הקורונה!

תמונה מס 1

מצדיעים לווטרנים ביום חג הניצחון
לרגל ציון 75 שנה לניצחון צבאות הברית על הנאצים במלחמת העולם השנייה, התקיים בכיכר העירייה, הסמוך למקבץ הדירות בו מתגוררים וטרנים יוצאי המלחמה, טקס חגיגי ומרגש לציון יום הניצחון על גרמניה הנאצית, בו השתתפו עובדי עיריית גבעת שמואל וחיילים מפיקוד העורף, שבנוסף ביקרו בביתם של הווטרנים וחילקו להם חבילות שי, פרחים ואגרת מראש העיר.

תמונה מס 2

מחבקים את המשפחות השכולות
טקס מאולתר לציון יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, אשר התקיים מתחת לביתם של משפחות השכול בגבעת שמואל. הטקס התקיים במניין אנשים מצומצם ובכפוף להנחיות משרד הבריאות, על מנת לאפשר למשפחות היקרות לומר קדיש על יקיריהם. בטקס השתתפו ראש העיר יוסי ברודני, מפקד היקל"ר סא"ל (במיל) רוני ברהום והחזן יאיר פסקר. יהי זכר הנופלים ברוך לעולם ועד!

תמונה מס 3

זוכרים ולא שוכחים את שורדי השואה בעיר
טקס יום הזיכרון לשואה ולגבורה, שהתקיים ברחבת העירייה, מול מבנה הדירות של ניצולי השואה, במהלכו להם הצדיעו -  ראש העיר יוסי ברודני, חברי מועצת העיר, מפקד נפת גנים אל"מ (במיל) חזי זכריה וקצינים מפיקוד העורף, על האמונה ורוח הלחימה שלהם בצעדות המוות ומחנות ההשמדה, בדרך אל הגשמת החלום לבית לאומי לעם היהודי.

תמונה מס 4
אכיפה והסברה לתושבים בשטח
סיור יזום ברחבי העיר גבעת שמואל ובשכונות הוותיקות שלה, במטרה לעמוד מקרוב אחר התנהלותם של התושבים, בכל הקשור לשמירה על הנחיות משרד הבריאות ובמניעת התקהלות במרחב הציבורי. את הסיור הוביל ראש העיר יוסי ברודני, כשהוא מלווה במפקד היקל"ר בעיר, סא"ל (במיל) רוני ברהום ובקב"ט העיר, יואב ריעני.

תמונה מס 5
חלוקת מזון לקשישים ולעריריים
עובדי עיריית גבעת שמואל, בסיוע חיילים וחיילות מפיקוד העורף ומתנדבים רבים, עסקו מידי יום בפעילויות שונות למען הקהילה, ביניהם: חלוקת מזון לבני הגיל השלישי וסיוע בקניית תרופות לקשישים ועריריים.

גבעת שמואל היא משפחה וקהילה אחת גדולה. יחד ננצח!