חלוקת מסכות מיגון לתלמידי כיתות א'-ג' - ממשיכים לשמור על בריאות הילדים שלכם!

עיריית גבעת שמואל חילקה לכל מנהלי בתי הספר היסודיים בעיר,  מסכות מיגון מעוצבות

עיריית גבעת שמואל חילקה לכל מנהלי בתי הספר היסודיים בעיר,  מסכות מיגון מעוצבות עליהן כתוב: "גבעת שמואל שומרים על הבריאות שלך!". המסכות מיועדות עבור תלמידי העיר הלומדים בכיתות א'-ג', וזאת כחלק מהערכות של מערכת החינוך העירונית שלנו, לחזרתם של תלמידי כיתות א-ג לספסל הלימודים בשבוע שעבר, במטרה להמשיך לשמור על בריאותם ולאפשר להם שהייה בטוחה במרחב הציבורי בבית הספר ובכיתות הלימוד.

ראש העיר גבעת שמואל, יוסי ברודני: " גבעת שמואל היא עיר מרכז לחינוך ולמצוינות ואנו כעירייה משקיעים בתלמידנו ובמוסדות החינוך שלנו בעיר, משאבים רבים ליצירת מרחבי לימודי בטוחים, מוגנים ומקצועיים ברמות הגבוהות שיש. אין דבר שמשמח את ליבי יותר משמחתם של ילדים, שהתרגשו והתלהבו השבוע מהמחווה היפה של חלוקת המסכות.
אני מבקש להודות שוב לכל ההורים היקרים על הבעת האמון שהם נותנים  במערכת החינוך ובצוותי ההוראה המסורים שלנו פעם אחר פעם"

תמונה של מורה ותלמידים עוטים מסכות מיגון נגד קורונה

תלמידים עוטים מסכות מיגון נגד קורונה