גבעת שמואל מציינת 75 שנה לניצחון צבאות הברית והצבא האדום על הנאצים

גבעת שמואל מציינת 75 שנה לניצחון על הנאצים ומצדיעה לווטרנים - תושבי העיר

גבעת שמואל מציינת 75 שנה לניצחון על הנאצים ומצדיעה לוטרנים - תושבי העיר, שלחמו במלחמה במסגרות צבאות בנות הברית והצבא האדום

לרגל יום הניצחון שחל ביום שבת (9 במאי 2020), עובדי עיריית גבעת שמואל, קיימו הבוקר (יום א') בכיכר העירייה הסמוך למקבץ הדירות בו מתגוררים וטרנים יוצאי המלחמה, טקס חגיגי ומרגש לציון יום הניצחון על גרמניה הנאצית, בו השתתפו גם חיילים מפיקוד העורף.

בנוסף, עובדי העירייה, בסיוע חיילים ומתנדבים, העניקו לוטרנים ערכת שי ואגרת מראש העיר. השנה, בשל מגיפת הקורונה קיימת חשיבות רבה לקיום אירוע זה, שיתקיים לאחר שבועות ארוכים בהם שהו הוטרנים בביתם.
ראש העיר יוסי ברודני ברך את הוטרנים ואמר: "אתם הווטרנים, שזכיתם באותות גבורה ועיטורים, מהווים חלק בלתי נפרד, מקהילה נפלאה ומיוחדת שחייה כאן בעירנו גבעת-שמואל ובארצנו מדינת ישראל ועל כך אנו גאים ומודים לכם היום. סיפוריכם ומעשי הגבורה שלכם ממשיכים לחיות איתנו ולהיות חקוקים על לוח ליבנו לעד. אנו מאחלים לכולכם בריאות איתנה ואריכות ימים".

תמונה של אנשים עוטי מסכות מיגון נגד קורונה בטקס בגינה ציבורית