האגף לשירותים חברתיים של עיריית גבעת שמואל, בפעילות למשפחות ולילדיי מרכז התחלות.

לפעילות הגיעו כ-40 ילדים ואותם פגשו גבי חדד מנכ"ל העיריה, אתי סומך מנהלת האגף לשירותים חברתיים וצוות מדריכי המרכז. במסגרת הפעילות ילדי המרכז נהנו מסדנאת שטח (ODT) עם מספר תחנות הפעלה בעיר.

מרכז התחלות כזכור, הינו  מרכז למידה עבור תלמידי בתי הספר היסודי בעיר, המעניק לילדים סיוע בלימוד ובהכנת שיעורים בכל המקצועות, בכתיבת עבודות ובלימוד למבחנים.

המרכז מהווה גם מקום מפגש חברתי, העשרה ובית חם לילדים ומתקיימות בו פעילויות למידה, העשרה ופנאי לילדים, עבודות יצירה וכו.

נערים ומדריך משחקים בגינה ציבורית