מרכז יב”ע ועיריית גבעת שמואל חתמו על הסכם לניהול משותף של ישיבת גב”ש

ראש העיר יוסי ברודני: "תלמידי הישיבה יוכלו ליהנות מסטנדרטים חדשים של מערכת חינוך מובילה ומתקדמת"

היום (21.1.21), לאחר תקופה ארוכה של משא ומתן, נחתם הסכם בין מרכז ישיבות בני עקיבא לבין עיריית גבעת שמואל לניהול משותף של הישיבה התיכונית בגבעת שמואל. עפ״י ההסכם, מרכז ישיבות בני עקיבא תחכיר לעיריית גבעת שמואל את מבני חטיבת הביניים והחטיבה העליונה, ובתמורה לכך תמשיך מרכז יב"ע להפעיל את חטיבת הביניים ואת החטיבה העליונה כבית ספר שש שנתי, בליווי של ועד מנהל משותף של הרשת והעירייה.

במסגרת ההסכם הושגו הסכמות לגבי תקציב בית הספר, לגבי רמת תכנית הלימודים בבית הספר, הצדדים התחייבו לבצע השקעות בישיבה ומבני בית הספר וכן הוסכם לנקוט בתהליכי ייעול לשם הפחתת שכר הלימוד לטובת תלמידי גבעת שמואל. הסכם זה מאפשר, מחד, את המשך הפעלת הישיבה כבית ספר שש שנתי, ומאידך מאפשר מעורבות ופיקוח של העירייה תוך נקיטת אמצעי ייעול לטובת כלל תלמידי גבעת שמואל.

ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני: "זוהי בשורה נפלאה בראש ובראשונה לתלמידי הישיבה היקרים שלנו, שיוכלו ליהנות מסטנדרטים חדשים של מערכת חינוך מובילה ומתקדמת, הרואה את טובתם מעל לכל. סטנדרטים שיהוו אות ומופת והתנהלות תקינה למוסד לימודי המחנך לערכים, למצוינות, לציונות ולמנהיגות. לא בכדי הנוער שלנו מוביל בתחומים רבים ומערכת החינוך שלנו היא מהטובות ומהמובילות בארץ. תלמידי גבעת שמואל הם מקור גאוותנו ואנו נמשיך לפעול למענם בכל המישורים, על מנת להבטיח עבורם רמת לימודים גבוהה וסביבת לימודים מהמתקדמות שיש".

ממרכז ישיבות בני עקיבא נמסר: “ההסכם שנחתם, מהווה אבן דרך חשובה לשיתוף פעולה בינינו לבין עיריית גבעת שמואל. אנו משאירים את המשקעים מאחור ובכוונתנו לפעול יחד בשיתוף פעולה מלא, לטובת התלמידים ולרווחתם”.

בתמונה: ראש העיר יוסי ברודני, סמנכל ישיבת בני עקיבא משה בר חיים

בתמונה ב': ראש העיר יוסי ברודני, סמנכ"ל יב"ע משה בר חיים

בתמונה (משאל לימין): גבי חדד מנכל העירייה, משה בר חיים סמנכל ישיבת בני עקיבא, ראש העיר יוסי ברודני, ראש הישיבה הרב פרוכטר ממ ראש העיר יעקב ויליאן

בתמונה (משאל לימין): גבי חדד מנכ"ל העירייה, משה בר חיים סמנכ"ל יב"ע, ראש העיר יוסי ברודני, ראש הישיבה הרב פרוכטר מ"מ ראש העיר יעקב ויליאן