יו"ר אגודת הסטודנטים של בר-אילן: "גבעת שמואל הינה הבית הטבעי והנכון עבור הסטודנטים"

יו"ר אגודת הסטודנטים של אונ' בר- אילן, נתנאל פל, נפגש עם ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני, במסגרת שיתופי הפעולה המתקיימים עם הנהלת העירייה לאורך השנים, לקידום רווחתם של הסטודנטים בקמפוס. בפגישה השתתפו מנהלת אגף החינוך, אתי דהן, מנהלת המתנ"ס העירוני שירלי אחיטוב ומנהלת התרבות והפנאי בעיר מירי אסנר.

לאחרונה, ועדת הגבולות של משרד הפנים, הודיעה על המלצתה  להעביר חלקים נרחבים משטח אוניברסיטת בר אילן, חזרה אל תחום השיפוט של גבעת שמואל. על פי המלצת הוועדה נטען, כי "אוניברסיטת בר אילן הינה מובלעת בתוך העיר גבעת שמואל וחלק בלתי נפרד ממנה". עוד קבעה  הוועדה כי "גבעת שמואל היא המרחב האורבני הטבעי של האוניברסיטה ולכל שטחי האוניברסיטה, יש זיקה תפקודית ישירה לעיר גבעת שמואל".

יו"ר אגודת הסטודנטים, נתנאל פל: "גבעת שמואל הינה הבית היחיד של הסטודנטים - החיים בעיר, ישנים בעיר, מבלים בעיר ומהווים חלק בלתי נפרד ממנה. הסטודנטים הם הלב הפועם של האוניברסיטה. פיצול האוניברסיטה בין הרשויות יפגע בסטודנטים ולכן אנו סבורים שיש להעביר את כל שטח האוניברסיטה לגבעת שמואל -  הבית הטבעי והנכון עבור הסטודנטים. כמו כן, בכוונתנו להמשיך להעמיק את הקשר החם והמפרגן ואת החיבור עם עיריית גבעת שמואל לקידום רוווחתם של הסטודנטים בקמפוס".

ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני: "הסטודנטים שותפים מלאים בקידום המעורבות החברתית והקהילתית של תושבי העיר.  בכוונתי להמשיך להעמיק את החיבור עם אגודת הסטודנטים ולפעול לרווחתם לחיי קהילה סטודנטיאליים עשירים, המשלבים חיי חברה מגוונים עם תרומה לקהילה, תרבות, בילוי ופנאי בעיר גבעת שמואל".

ראש העיר ויור אגודת הסטודנטים

ראש העיר וצוותי החינוך בעירייה ונציגי אגודת הסטודנטים