פקחי העירייה בפעילות אכיפה מוגברת יחד עם המשטרה ליישום מגבלות הקורונה בעיר!

עיריית גבעת שמואל ממשיכה להיאבק בהתפשטות נגיף הקורונה בעיר, וגם השבוע, למען בטחון התושבים ועל מנת להמשיך לשמור על בריאותם, הורה ראש העיר יוסי ברודני, על המשך פעילויות האכיפה וההסברה  ברחבי העיר ליישום תקנות הקורונה.

פקחי העירייה סיירו בבתי העסק, בפארקים ובגני השעשועים ובבתי הכנסת ופיקחו על יישום התקנות וההנחיות כולל מתן קנסות למפרי ההנחיות.

שמעון ברוכים, מנהל רשות האכיפה והפיקוח בעיריית גבעת שמואל: "נמשיך לפעול בכל האמצעים העומדים לרשותנו, על מנת לצמצם את התפשטות הנגיף ולקטוע את שרשרות ההדבקה בעיר. אנו קוראים שוב לכל התושבים להקפיד על ההנחיות לא רק במרחב הציבורי, אלא גם במרחב המשפחתי ולהימנע מהתקהלויות מיותרות בחג שמחת תורה. רק יחד נוכל לנצח את הקורונה!"

פקח נותן דוח לתושבת בגן משחקים

פקח נותן דוח לתושב בגן משחקים