בצל הקורונה: עושים לייק ומפרגנים לאומנים בגבעת שמואל

לקראת השנה החדשה, עיריית גבעת שמואל בשיתוף המתנ"ס, החליטו לפרגן לאומנים המקומיים בגבעת שמואל, ופרסמו על שלטי החוצות ברחבי העיר, יצירות שונות שהם הכינו בסימן "השראה בימי קורונה".

האמנים הביעו ביצירות את רגשותיהם ותחושותיהם בעקבות משבר הקורונה - געגועים לטבע, מפגש מרפקים, נגינה מהמרפסת, שאיפה למגע וקרבה ועוד.

שמות האומנים שהשתתפו בפרוייקט: רונית פישר, דבורה קרל, נחמה פרשטנד, ציפי אהרליך, ציפי אודליה רגב, טל פרידמן מן, מנוחה זלצברג, מלכה פוני, ישראל פוני, ליאןרה סיון פנחס, נירה שוורץ, תמי גוחד, ראובן מגנאזי, רותי קמפלר, דודי גלמידי,סמדר ברמן, בני הרשקוביץ, קריסטל זבידה, אהי גוחד, רחל שטנגל, נורית נמט,רחל זבולוני, שושנה בוכולטר.

שלט רחוב