גבעת שמואל קיימה את מרוץ האביב הראשון

2.5.2010

גבעת שמואל קיימה את מרוץ  האביב הראשון

בין המקצים נהנו אורחי המרוץ ותלמידי בתי הספר מהפנינג ספורט מושקע, מוסיקה, ארטיקים וגם קרקס אפריקאי.
וכן גם אלוף ישראל בריצה ל 5,000 ו 10,000 מטר יוסף גזצ'או הגיע להשתתף וגם קטף את המקום הראשון, לעיניהם המשתאות של שאר הרצים,  בתוצאה שרובנו מגיעים אליה רק בנסיעה.......(31:13 דקות)

מאות תושבים, אורחים ותלמידי בתי הספר גדשו את פארק רמון ביום שישי בבוקר כשהם לבושים חולצות עליהם מתנוסס לוגו המרוץ. כבר בשבועות שקדמו למרוץ "לבשה" גבעת שמואל אווירה ספורטיבית. בהכנות ניתן היה להבחין בכל פינה בעיר: דגלים נושאי לוגו המרוץ בכל הרחובות הראשיים, סימוני הכבישים בהם עבר המסלול המקצועי, שלטי חוצות ובאנרים מתנוססים וכמובן תכנית האימונים שערכו מזה 7 שבועות מורי החינוך הגופני בבתי הספר על מנת להכין את התלמידים למקצה ה 2,000 מטר.

בשעה 8:30 בדיוק הזניק ראש העיר יוסי ברודני את המקצה התחרותי ל 10,000 מטר שיצא מפארק רמון ונוהל מקצועית ע"י חברת  real timing . אל 300 הרצים  במקצה , הצטרף לעודד גם ברודני עצמו וכן השתתפו סגן ראש העיר מיכאל פרידמן וחבר מועצת העיר מחזיק תיק הספורט שלמה גרדה. בתום המקצה שאף נשא פרסים כספיים למנצחים,  קיבל כל משתתף שקית ובה חולצה מנדפת זיעה, כריכי בריאות וחטיף בריאות Nature Valley.

בשעה 10:00 יצא לדרך המקצה העממי ל 2,000 מטר בו השתתפו כ 600 תלמידי בתי הספר ( מכל בית ספר נשלחה  נציגות בכיתות ד'-ח'), מורי בתי הספר תושבים רבים ואורחים. כל משתתף במקצה זכה במדליה ובתעודת הוקרה על השתתפותו.בשעה 10:30 יצא מקצה האפרוחים עשרות ילדודס (עד גיל 4) מלווים בהוריהם רצו 300 מ' על רחוב מנחם בגין.

במשך כל שעות המרוץ נהנו תושבים, תלמידי בתי הספר והאורחים מהפנינג ספורט שהציע שלל פעילויות ופינוקים.

בשעה 10:45  התקיים טקס חלוקת הפרסים לזוכים. ראש העיר יוסי ברודני בירך את משתתפי המרוץ ואמר:" מרוץ האביב של גבעת שמואל מתקיים השנה לראשונה, כחלק ממדיניות העירייה המקדמת ערכי איכות חיים וסביבה ואורח חיים בריא ומשקיעה בהקמת מתקני ספורט חדשים ושיפור אלה  הקיימים בעיר.אנו רואים חשיבות רבה בטיפוח ובקידום אירועי ספורט ומרוץ זה הינו המשך ישיר לצעדת גבעת שמואל ולהפנינג בריאות ואורח חיים בריא שקיימנו בשנה החולפת.בשמי ובשם תושבי העיר אני  מברך אתכם על השתתפותכם  המסמל גם את הפריחה וההתחדשות שחווה גבעת שמואל ומצפה לראות אתכם גם  במרוץ האביב ה- 2 שנקיים בשנה הבאה". עוד הודה ברודני:" לעוסקים במלאכה זה שבועות ארוכים בהפקתו והצלחתו של מרוץ זה. למתנ"ס גבעת שמואל, מנהלת המתנ"ס ורדה לוי ומנהל מחלקת  הספורט יצחק סמו".
את הפרסים הכספיים והגביעים חילקו ראש העיר יוסי ברודני, חבר העירייה מחזיק תיק הספורט שלמה גרדה, מנהלת המתנ"ס ורדה לוי ומנהל מחלקת הספורט יצחק סמו.בריצת ה 10,000 מטר גברים  זכו בשלושת המקומות הראשונים: : יוסף גזצ'או, ממו אסרט, סטאין איילה. בריצת ה 10,000 מטר נשים זכו בשלושת המקומות הראשונים: מארי אליאס, ריקי סלם, ג'סיקה ספקטור.

בשעה 11:15 החל בפארק  מופע קרקס אפריקאי מלהיב וסוחף.

המרוץ שהופק ע"י מתנ"ס גבעת שמואל, זכה גם לתמיכתו הכספית ועידודו של משרד התרבות והספורט ולחסותן של חברות מסחריות.

הדפסשלח לחברצור קשר
דרונט בניית אתרים